Work with us

We are always looking for competent and ambitious employees. Do not hesitate to send us your CV to info@heatmanage.com if you are interested in working at Heat Management.

Right now we are looking for:

International Sales Manager

Arbetsuppgifter

Är du en person som vill arbeta med stora utmaningar, leda den internationella försäljningen och vara med i den planerade expansionen, då är det här ett jobb för dig. Dina säljkanaler är slutkunder men ofta är bolaget lokalt representerad av företag som arbetar med system för att öka verkningsgraden på olika typer av pannanläggningar samt minska underhållskostnaderna.

Vi söker dig som älskar internationell försäljning och trivs med att både arbeta med slutkunder men även etablera täta arbetsrelationer med representanter som ser dig och oss som deras naturliga partner och som en viktig leverantör i deras portfölj.

Din profil

Du har entreprenörsegenskaper i kombination med ett affärs- och strategiskt sinne som ser helheten och med ambitionen att driva upp ett framtida högteknologiskt företag.
Du är en driven person med mycket energi, är mål- och tidsfokuserad samt pådrivande. Du är en utåtriktad person med social kompetens. Du ska sedan tidigare inneha erfarenhet av att arbeta som B2B säljare/säljchef av tekniska produkter.

Utbildning och erfarenhet

Minst gymnasieutbildning med lång erfarenhet eller eftergymnasial utbildning med erfarenhet.
Du är en talang eller har gjort detta förut.

Om företaget

WAVE Impact Heat Management AB är ett svenskt, stockholmsbaserat energieffektiviseringsföretag. Företaget har arbetat framgångsrikt på den svenska marknaden och man har även en internationell kundbas. Därmed vill man nu satsa på att utveckla och öka den internationella försäljningen. Företaget har arbetat med ett flertal patenterade och revolutionerade högteknologi system som effekt effektiviserar pannor under drift. Företagets kunder är bland annat värmekraftverk, pappersbruk, sågverk samt marina applikationer.
I Sverige har man 60 % av marknaden och är den enda på marknaden med denna teknologi både i Sverige och internationellt. Exempel på marknader med hög potential är Tyskland, Polen, Frankrike, Spanien, Italien, USA och Kanada, etc. http://www.heatmanage.com/en/

Lön

Marknadsmässig.

Anställningsform

Tillsvidare.

Övrigt

Placerings ort
Sundbyberg Landsvägen 52, 172 63

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Kontakt
Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB.

Kontakt

Kontakta Evangelos Voglis tel: 021-44 00 821, 0708-398 226 för mer information. OBS skicka ansökan med ett Personligt Brev (PB) och CV via www.issypersonal.se / http://www.issypersonal.se/lediga-jobb/
Ansökningarna sker löpande, dock med sista inlämning den 25/5

Kontaktperson(er)

Evangelos Voglis
021-44 00 821

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundbyberg

Publiceringsdatum

2017-04-25