Work with us

Right now we are looking for:

Serviceingenjör

Wave Impact Heat Management AB

Serviceingenjör, maskin

Heltid
Tillsvidare

Tjänsten

Arbetsuppgifter i denna tjänst är mycket varierande. Du kommer utföra allt från rutinmässiga servicebesök till våra anläggningar ombord på kryssningsfartyg i Karibien, till att leda installationsarbeten på förbränningsanläggningar Sverige. En del av arbetet går ut på att utveckla och bibehålla kundkontakter för att säkra intäkter från eftermarknad och möjliggöra bra referenser. På kontoret överför du erfarenheter från fältet till övrig organisation för att ständigt förbättra produkterna. Du kommer att arbeta nära ansvarig projektledare och säljare. Då våra kunder finns spridda över hela världen innebär tjänsten resor, ca 10 dagar per månad.

Vi söker

Nu söker vi en person som är praktiskt lagd, arbetar självständigt och noggrann och strukturerad i din dokumentation. Du ska vara bekväm med kundrelationer, vara flexibel och lätt att samarbeta med. På hemmaplan är det viktigt att du är analytisk och strukturerad. Vi ser gärna att du har en akademisk examen.

Meriterande

  • Erfarenhet av liknande tjänst.
  • Erfarenhet av något CAD-system.
  • Erfarenhet av PLC baserade styrsystem
  • Goda kunskaper i MS Office.

Utvecklingsmöjligheter

Företaget erbjuder goda möjligheter att utvecklas i arbetet med energioptimeringar och projektledning. Det finns även möjlighet att lära sig mer om akustik, konstruktion och styrsystem. Vi anpassar medarbetarnas utveckling efter intresse och fallenhet.

Kontakt

Tjänsten är tillgänglig omgående, intervjuer sker löpande.

Vi tar emot din ansökan på info@heatmanage.com

För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Ulrika Reimer:

Telefon: 070-3555988

Mail: ulrika.reimer@heatmanage.com